“MΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ”
“ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ”
Δωρεάν Συμμετοχή . Στείλε μας τη συμμετοχή σου στην παρακάτω φόρμα. https://forms.gle/Cp91V2HT2SagmVah8
Για την ημερομηνία και την τοποθεσία διεξαγωγής θα ενημερωθείτε στις 30.12.2022 μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
Θα δοθεί βεβαίωση επιμόρφωσης στους συμμετέχοντες.
Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων αλλά και σε όλες τις ομάδες πληθυσμού.
Γίνεται με την συνδιοργάνωση της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Koei Kan Περιστερίου,της Επίλεκτης Ομάδας Μαρκοπούλου Κουβαρά, το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρώπινων και φυσικών καταστροφών, και την Πολιτική Προστασία Δήμου Μαρκοπούλου.
Με την έγκριση του Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, της γνωμοδότησης του Ινστιτουτο Εκπαιδευτικης Πολιτικης, υπό την αιγίδα του Υπουργείο Τουρισμού – Ministry of Tourism, του Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής σύμφωνα με το πρωτόκολλο των ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΓΡΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΑΣΩΣΗ Σ.Ε.Υ.Σ.Ε.Ε.Δ., της Περιφέρεια Αττικής, του Ομίλου της UNESCO Νοτίων Προαστίων, και του Δήμου Μαρκοπούλου Δήμος Μαρκοπούλου.

Εκπαιδεύσου στις μεθόδους αυτοάμυνας όπως το ισραηλινό αμυντικό σύστημα Krav Maga που προσφέρει η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Koei Kan Περιστερίου.

https://www.youtube.com/watch?v=3Atk3-txJ7s προπονούνται , ενήλικες, παιδιά, ευπαθείς ομάδες (γυναίκες, υπερήλικες κ.α.) και άτομα με αναπηρία, με τέτοιο τρόπο ώστε από τη μία να τους προσφέρεται υγεία κι ευεξία μέσω της άθλησης, αλλά επίσης και να αποκτήσουν όλους τους δυνατούς και πρόσφορους τρόπους να προστατευτούν μέσα από τις προτεινόμενες πρακτικές για άμυνα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο σύλλογος ασχολείται με παιδιά από πολύ μικρές ηλικίες (4 ετών) αλλά και με άτομα με ειδικές ανάγκες.
Η προπόνηση γίνεται με πτυχιούχους προπονητές και εκπαιδευτές. Συνεχώς μετεκπαιδευόμενοι από τους κορυφαίους του είδους τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό.
Διαρκής εποπτεία των εκπαιδευτών για την σωστή μεταλαμπάδευση των γνώσεων.
Επίσης παρέχουν Ειδικό Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στα θέματα Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΑΤΖΗΣ
🟩Εκπαιδευτής Οπλοτεχνικής, Αυτοάμυνας, Αυτοπροστασίας,
Σκοποβολής της Ελληνικής Αστυνομίας
🟦Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής ΑΜΕΑ
🟧Επικεφαλής Εκπαιδευτής ΙΔΑΦΚ-ΠΕ.ΕΠ.ΙΔ.Δ.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ.
🟡Idafk.blogspot.com – 6907362758 – 6957636051

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.