1

Το Αυθεντικό και Παραδοσιακό Καράτε

Koei-Kan
Karate Do

Το σύστημα καράτε Koei-Kan, ιδρύθηκε από τον δάσκαλο Eizo Onishi το 1952. Ίδρυσε το πρώτο του επίσημο dojo στις 2 Απριλίου 1954 στο Kanagawa-Ken της Ιαπωνίας. Ο δάσκαλος Onishi ήταν ο ανώτερος φοιτητής δύο πολύ διάσημων και εξεχόντων δασκάλων καράτε Οκινάουα: Ο δάσκαλος Kanken Toyama (1888-1966) και ο δάσκαλος Juhatsu Kiyoda (1888-1967).Επίσης, σπούδασε κινεζικές τέχνες με διάφορους δασκάλους, ιδιαίτερα με τον δάσκαλο Koichi Kyo (ιαπωνική προφορά), έναν καθηγητή πανεπιστημίου από την Ταϊβάν. Ο δάσκαλος Onishi σπούδασε επίσης παραδοσιακές ιαπωνικές πολεμικές τέχνες όπως το Judo, το Kendo, το Jodo.


2

Το πιο Ολοκληρωμένο Σύστημα Πάλης

Jiu Jitsu

Η λέξη «Jujutsu» (柔 «ju» απαλό ή ανάλαφρο, εύκαμπτο, ή ευπροσάρμοστο, (術, «jutsu» τέχνη, πρακτική) ερμηνεύεται κυρίως ως «η τέχνη της ευκινησίας/ευελιξίας» ή της «επιδέξιας υποχώρησης».


3

Το Απόλυτο Σύστημα Μάχης & Αυτοάμυνας

Krav-Maga

Το Krav Maga (στα εβραϊκά) σημαίνει μάχη επαφής και είναι το επίσημο σύστημα αυτοάμυνας και μάχης που χρησιμοποιείται από τις ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις (IDF), τις ισραηλινές αστυνομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ασφαλείας και πολλές υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε όλο τον κόσμο.