Πραγματικά τελικά καλά κρατεί και η Σχολική βία παρέα με το σχολικό εκφοβισμό..

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν πάρα πολλές φορές τα γεγονότα έρχονται και μας επιβεβαιώνουν με σκληρό τρόπο.

 

https://www.ieidiseis.gr/ellada/166263/aigaleo-tria-paidia-5-7-kai-10-eton-bikan-se-sxoleio-me-kouzinomaxaira-ki-apeilisan-mathites

 

Να η είδηση αυτούσια όπως την παίρνουμε από την πολύ πρόσφατη ειδησεογραφία. Ανήλικοι ρομά δράστες ετών 5 , 7 και 10 μπήκαν στον προαύλιο χώρο σχολείου και απείλησαν με κουζινομάχαιρο μαθητές με σκοπό την ληστεία που εκείνη την ώρα έκαναν γυμναστική.

Ποια μεγαλύτερη η άλλη ένδειξη χρειαζόμαστε για να συναισθανθούμε την ανάγκη της εκπαίδευσης τόσο των ενηλίκων γονιών, όσο και των σχολικών ακόμα παραγόντων αλλά, ακόμα εννοείται των άμεσων στόχων επικείμενων επιθέσεων που είναι τα παιδιά;;

 

 

Δυστυχώς η διάσταση τείνει να πάρει κοινωνικό χαρακτήρα και τείνει να παγιωθεί έτσι όπως κάνεις δεν θα το ήθελε για τους μικρούς μας γόνους.

 

Η ειδική και μόνιμη συνεργάτης μας Ευγενία Σαρηγιαννίδη ψυχολόγος μας αναφέρει σχετικά:

https://psy-counsellors.gr/symmoriopoiisi-ths-neolaias-kai-sxolikh-via/

Στη σχολή μας έχουμε ειδικό και εγκεκριμένο πρόγραμμα, απευθυνόμενο στην αντιμετώπιση της σχολικής βίας. ‘Eχουμε αντίστοιχη άδεια εισόδου στα σχολεία και ενημέρωσης για το εν λόγω θέμα.

 Εάν επιθυμείτε ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας (info@martial-arts.gr) για να οργανώσουμε μια τέτοια ενημέρωση (δωρεάν) μαζί.

 

Total Views: 459Daily Views: 1

Σχετικά Άρθρα

One Comment

  1. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ 29/10/2022 at 23:14 - Reply

    Δυστυχώς ζει και βασιλεύει η ΣΧΟΛΙΚΉ ΒΙΑ ……και πρέπει να πάρουμε άμεσα μέτρα….

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.