Συμπληρώθηκε 9 Απριλίου 2019 και το τρίτο μέρος του σεμιναρίου που αφορά την γυναικεία αυτοάμυνα και αυτοπροστασία που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη Τρίτη στον Δήμου Ιλίου με εισηγητές τον κ. Απατζή Θεόδωρο και την κ. Ioanna Mastora που άναψαν το ενδιαφέρον των ακροατών τους και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Κάλυψαν κάθε γυναικείο προβληματισμό, δίνοντας εύστοχες απαντήσεις για το πώς θα αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή. Εισηγήθηκαν μεθόδους πρόληψης και αποτροπής και προσπάθησαν να μας βάλουν στο μυαλό του δράστη και του θύματος. Βίντεο με πραγματικά γεγονότα μας έφεραν πολύ κοντά σε αυτά και μας συγκλόνισαν.

Βασικό δίδαγμα: ”Πως να μην είμαστε εύκολα θύματα”.

Στηρίζοντας την προσπάθεια αυτή παρόντες ήταν: Γκιόκα-Λιόση Στέλλα , η τέως αντιδήμαρχος Ιλίου κ. Andriana Alevizou , ο Στέλιος Μαριδάκης , η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Περιστερίου, ‘Αννα Βασιλοπούλου-Λουλακάκη και άλλοι πολλοί σημαντικοί παράγοντες του Δήμου Ιλιου.

Οι γυναίκες βοηθοί του συστήματος βοήθησαν όλες ούτως ώστε να διεξαχθεί όσο το δυνατόν αρτιότερα το παρόν σεμινάριο. Ευχαριστούμε που ήσασταν εκεί Αγγελική Θεοδωρίδου , Ελένη Παχνέλα, Στεργιοπούλου Δήμητρα, Αλεξόπουλού Δήμητρα

Total Views: 693Daily Views: 1

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.