Τιμητική διάκριση στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος, στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Στέφανο Κολοκούρη, στον Διευθυντή – Διεύθυνσης Οργάνωσης Αρχηγείου ΠΣ, Γεώργιο Βιντζηλαίο, στον Ευάγγελο Καρίμαλη, Επιπυραγό -Τμήματος ΠΣΕΑ, στην Γεωργία Τσάφου, Αντιπύραρχο, Τμηματάρχη Τμήματος Υγείας και Ασφάλειας ΠΣ, στην Επιπυραγό, Τμηματάρχη Εθελοντισμού, Χριστίνα Χρυσικού, πραγματοποιήθηκε σήμερα 28/12/2021, από την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών και των Στελεχών που το απαρτίζουν.
Στην διαδικασία παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Χρηστος Κοτσιρακης, Πρόεδρος και ο Χρηστος Σταύρου Αντιπρόεδρος της ΣΕΔΑΠ Σύλλογος εθελοντών δασοπροστασίας Αττικής Πάρνηθας, ο Apatzis Theodoros Πρόεδρος της Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου, Eκπαιδευτής της ΕΛ.ΑΣ., Επικεφαλής Εκπαιδευτής του φορέα μας, καθώς επίσης ο Fotis Pantopoulos Διευθυντής Ασφαλείας, Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Εκπαίδευσης, o Pizanias Marios Διασώστης – Επικεφαλής Επιχειρήσεων – Εκπαιδευτής Α’Βοηθειών & Τηλ/νιών, η Matina Sundouka Eπικεφαλής Εκπαιδεύτρια – Διασώστρια, Εθελόντρια ΠΣ.
Τηρήθηκαν αυστηρά κατά την επίσκεψη μας, όλα τα πρωτόκολλα της αποφυγής διασποράς της covid-19. Οφείλουμε έμπρακτη ευγνωμοσύνη και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την καθημερινή αφοσίωσή και την συνεργασία του Πυροσβεστικού Σώματος στις πρόσφατες καταστροφές που βίωσε η χώρα μας.
Ευχόμαστε καλή δύναμη στο πολύτιμο έργο τους και παραμένουμε στη διάθεση τους προκειμένου να συνδράμουμε στην προστασία της ανθρώπινης ζωής στην Ελληνική Επικράτεια.
Η πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της αθλητικής μας σχολής ευχαριστεί  το Ινστιτούτο διαχείρισης ανθρωπογενών και φυσικών καταστροφών και την πρόεδρο του Ξένια Γεωργιάδου για την ευκαιρία που μας έδωσε.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.