Το Σάββατο 8/9/2022 και την Κυριακή 9/9/2022, η Ακαδημία μας, ύστερα από πρόσκληση των διοργανωτών της εταιρείας Skywalker, έλαβε μέρος στο Hobby Festival, στο παλιό Αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, στο Γκάζι.

Δεν πήγαμε εκεί ως εκθέτες αλλά ως καλεσμένοι της διοργάνωσης.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές της σχολής είχαν την ευκαιρία με την καθοδήγηση του Shihan Απατζή Θεόδωρου (μαύρη ζώνη 6 dan) και την και των έμπειρων δασκάλων sensei Αγγελική Θεοδωρίδου (μαύρη ζώνη 3 dan)και sensei Διαμαντίδη Κωσταντίνο (μαύρη ζώνη 2 dan) να δείξουν στο πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε μέρος του προγράμματος που ακολουθούν στη σχολή.

Η επίδειξη περιελάμβανε το βασικό «ζέσταμα» των αθλητών, kata, τεχνικές αυτοάμυνας για μικρούς και ενήλικες , καθώς και ελεύθερο αγώνα kumite.

Οι αθλητές εδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και βγήκε ένα άριστο αποτέλεσμα. 

Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή του κόσμου καθόλη τη διάρκεια της επίδειξης όπου θέλησαν να εκτελέσουν μαζί με τους αθλητές της σχολής διάφορες τεχνικές αυτοάμυνας.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε τους συντελεστές της διοργάνωσης για την πρόσκληση που μας έκαναν, και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενη .διοργάνωση με την Skywalker.gr και σας υποσχόμαστε ότι θα είναι πολύ δυνατή. 

Πρόκειται να γίνει στα τέλη στο Νοέμβριο. Γι’ αυτό προτείνουμε να μείνετε “συντονισμένοι”.

Σχετικά Άρθρα

One Comment

  1. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ 09/11/2022 at 08:23 - Reply

    Άριστη επίδειξη των τεχνικών ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ και Αυτοπροστασίας από τους αθλητές και δασκάλους της Σχολής…… με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφερον του κόσμου που ερχότανε να δει την διοργάνωση. Μπράβο σε όλους.

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.