Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στη σχολή μας η κοπή της βασιλόπιτας!

Παρόντες οι μαθητές μας , μικροί και μεγάλοι, συνεργάτες, δάσκαλοι και φίλοι!

Ο επικεφαλής του συστήματος Koei-kan karate και κάτοχος μαύρης ζώνης 7 dan Απατζής Θεόδωρος έκανε τον απολογισμό δράσεων του αθλητικού συλλόγου τη χρονιά που πέρασε, με έμφαση στη συμμετοχή των αθλητών στα πρωταθλήματα καράτε και ζίου ζίτσου και τη συνεχή διενέργεια σεμιναρίων self defense!

Παρόντες ήταν όλοι οι δάσκαλοι του συστήματος όπως ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Διαμαντίδης Κωνσταντίνος και η προπονήτρια Θεοδωρίδου Αγγελική που χαιρέτισαν την εκδήλωση.

Μαζί μας για όγδοη συνεχή χρονιά η μαθήτρια και συνεργάτιδα Μιχαέλλα Νιώτη, ιδιοκτήτρια του Dance Heart School, η οποία μας μύησε στα χορευτικά μονοπάτια των παραδοσιακών χορών και της Zumba , λίγο πριν τις εξετάσεις της για την επόμενη ζώνη της!

O Μπλέτσας Βαγγέλης προπονητής συντονιστής εκπαιδευτικού προγράμματος play Unified Learn Unified των special Olympics Hellas χαιρετίσματα στην εκδήλωση πιστός την περσινή του υπόσχεση ασχολείται εθελοντικά με την εκγύμναση ατόμων με ειδικές ανάγκες στην αθλητική μας σχολή

Τα τιμώμενα πρόσωπα εκτός σχολής που την κόσμησαν με την εμφάνισή τους φέτος ήταν, o Διογένης Κυψελίδης και ο παγκόσμιος πρωταθλητής sambo και τζούντο Γεώργιος Ανδρεάδης.

Δε θα μπορούσε η γιορτή αυτή να μην κλείσει με πολύ χορό!

Ο σύλλογός μας σας εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!

Σας θέλουμε κοντά μας γιατί το αξίζουμε και το αξίζετε….!!!

Ραντεβού οσονούπω στο πρώτο μας σεμινάριο..

Total Views: 1.522Daily Views: 8

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.