Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της σχολής.
Παρέστησαν πλήθος κόσμου πράγμα που μας έδωσε χαρά και αισιοδοξία..
Από πλευράς του πολιτικού κόσμου παρέστησαν οι Βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου κυρία Αναστασία-Αικατερίνη  Αλεξοπούλου και η  κυρία Αθανασίου Μαρία.
Παρόντες ήταν επίσης η Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής Περιστερίου κα Μαίρη Τσιωτα, η πρόεδρος του Ινστιτούτου διαχείρισης άνθρωπο και φυσικών καταστροφών κα Ξένια Γεωργιάδου, με την οποία υπάρχει πολυετή άκρως επιτυχημένη πλέον συνεργασία στα επίπεδα εκπαίδευσης αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας πολιτών.

Η κα Κωτούλια Αλεξάνδρα πρόεδρος της εθελοντικής διασωστικής ομάδας Προτέκτα Ιλίου, ο Υποστράτηγος εν αποστρατεία κος Αναστόπουλος Παναγιώτης, τέως Διευθυντής διαχείρισης κρίσεων της πολιτικής προστασίας, η Ματίνα Συνδουκά μάχιμη εθελόντρια του 9ου Πυροσβεστικού σταθμού Αθηνών, πρώην υπεύθυνη στρατηγικού σχεδιασμού επικοινωνίας και ταμίας στην Ν.Δ. ΔΗΜ ΤΟ, αιρετή στην εταιρεία ΟΜΕ ΟΤΕ, επικεφαλής εκπαιδεύτρια του ινστιτούτου διαχείρισης άνθρωπο και φυσικών καταστροφών, ο Μπλέτσας Βαγγέλης προπονητής, συντονιστής εκπαιδευτικού προγράμματος play Unified Learn Unified των special Olympics Hellas , ο Ιατρός Μουρίκης Τάσος Επιμελητής Α’ ορθοπεδικής του ΚΑΤ, η ιατρός Τσακπίνη Αθανασία γενική χειρουργός, ο Γιάννης Παπάβλαχόπουλος πρόεδρος της Hellenic Krav Maga Federation με βαθμό operational instructor master level iii , ο Σόλωνας Ντανοβασίλης δάσκαλος jujutsu κάτοχος μαύρης ζώνης 8 Dan και ιδρυτής kyuuha jujutsu hombu, εν ενέργεια στελέχη των ειδικών δυνάμεων του Ελληνικού στρατού, η υπεύθυνη του dance heart school Βοηθός εκπαιδεύτρια του συλλόγου και αθλήτρια Μιχαέλλα Νιώτη, ο επί πολλές φορές πρωταθλητής judo, κάτοχος μαύρης ζώνης και αθλητής του συλλόγου μας Γκάβoς Γρηγόρης , ο Γιωργος Παριανός κάτοχος μαύρης ζώνης 6ο dan υπεύθυνος του πολυνίκη αθλητικού συλλόγου «Περσέας» και ο αξιόλογος δάσκαλος kick boxing  Κωνσταντόπουλος Αλέκος.
Ο επικεφαλής του συστήματος Koei-kan karate και κάτοχος μαύρης ζώνης 6 dan Απατζής Θεόδωρος απαρίθμησε τις δράσεις του αθλητικού συλλόγου και ιδίως την πληθώρα των δράσεων του συλλόγου που αφορά την συνεχή διενέργεια σεμιναρίων. Μεταξύ των άλλων τόνισε ότι ο σύλλογος δεν έχει σκοπό μόνο την συμμετοχή σε πρωταθλήματα αλλά και μέσα από ειδικά προγράμματα που προτείνει και έχει εκπονήσει ο ίδιος ο σύλλογος απευθύνεται πλέον ανοιχτά  τόσο σε αθλητικά προγράμματα που αφορούν self defense όσο και το krav maga για άτομα με αναπηρίες, άτομα μειονεκτούντα, ευπαθείς ομάδες, παιδιά και γονείς, υπερήλικες και λοιπά. Τονίστηκε επίσης ότι σε όλα τα αθλητικά βήματα του συλλόγου αρωγός και παρούσα είναι η ελληνική φίλαθλος ομοσπονδία του jiu jitsu (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ.).

Η βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου κυρία Αλεξοπούλου συμμετέχοντας στην επιτροπή της Βουλής για τα άτομα με αναπηρίες και την κακοποίηση γυναικών υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να μας προτείνει (πως ήδη το έχει κάνει) σε διάφορους δήμους όπως αφιλοκερδώς να παρουσιάζουμε σεμινάρια και διαλέξεις με αντικείμενο την αυτοάμυνα – αυτοπροστασία των πολιτών.

Η βουλευτής του Eλληνικού κοινοβουλίου κυρία Αθανασίου Μαρία αφού έκοψε το δικό της κομμάτι της βασιλόπιτας εξήρε το έργο και τις δράσεις μας και υποσχέθηκε να είναι αρωγός μας στις μελλοντικές μας δράσεις.

Επίσης κέντρισε το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων η Αντιδημάρχου Περιστερίου που μιλώντας εκ μέρους του Δημάρχου, και χαιρετίζοντας την εκδήλωση, υποσχέθηκε την συμμετοχή μας σε κάποιες μελλοντικές δράσεις του Δήμου.

Ο δάσκαλος Σόλωνας Ντανοβασίλης έδωσε τη δική του πινελιά στην εκδήλωση και αφού έκοψε ένα κομμάτι κι αυτός ευχήθηκε με το δικό του τρόπο. Επιφύλαξε μία έκπληξη στον επικεφαλή δάσκαλο η οποία είναι ανωτέρα τιμή του συστήματος του προς το δάσκαλο Απατζή Θεόδωρο. Πρόκειται για απονομή αριστείας που σπανίως έχει απονεμηθεί από το σύστημα του δασκάλου Σόλωνα Ντανοβασίλη παγκοσμίως..

Ο Γιάννη Παπάβλαχόπουλος πρόεδρος της Hellenic Krav Maga Federation και master level iii κόβοντας το κομμάτι της βασιλόπιτας και ευχόμενος για τη νέα χρονιά ανακήρυξε την συνεργασία της ομοσπονδίας του με τον αθλητικό μας σύλλογο. Κάτι αναμενόμενο το οποίο μας έδειξε την εκτίμηση του.

Και έτσι επίσης τα “καλύτερα έρχονται” με μια σειρά σεμιναρίων που αφορούν το  krav maga από τους καλύτερους και πιο αναγνωρίσιμους του είδους παγκόσμια

O Μπλέτσας Βαγγέλης προπονητής συντονιστής εκπαιδευτικού προγράμματος play Unified Learn Unified των special Olympics Hellas χαιρετίσματα στην εκδήλωση υποσχέθηκε κάποιες κοινές δράσεις για τα άτομα με ειδικές δεξιότητες.

Από την πρόεδρο της Προτέκτα Ιλίου Αλεξάνδρας Κωτούλια τονίστηκε επίσης ότι τα εγχειρίδια που έχει εκπονήσει ο δάσκαλος Απατζής έχουνε λάβει την αναγνώριση ISBN και έχουν καταχωρηθεί στην εθνική βιβλιοθήκη. Σημειωτέον ότι η κυρία Κωτούλια έχει εντάξει στο μόνιμο πρόγραμμα της εθελοντικής διασωστικής της ομάδας τα μαθήματα αυτοάμυνας από τη σχολή μας.

Ακολούθησε πάρτι μασκέ με αθλητές και γονείς του συλλόγου να συμμετάσχουν δίνοντας νότα κεφιού και χαράς.

Σε αυτή την ατμόσφαιρα η εκδήλωση έλαβε τέλος.

Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλους. Θα σας δούμε όλους και σας αναμένουμε “επί το έργον”.

Σας θέλουμε κοντά μας γιατί το αξίζουμε και το αξίζετε….!!!

Total Views: 967Daily Views: 1

Σχετικά Άρθρα

One Comment

  1. ΝΙΚΟΣ 26/02/2023 at 22:38 - Reply

    ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ …..ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ,ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ……ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η Ο Μ Α Δ Α ΤΟΥ koei kan ……

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.