Η χρονιά που μας πέρασε έκλεισε πάρα πολύ καλά. Και όχι μόνο έκλεισε καλά αλλά πήγε και καλά γενικώς. Τόσο πολύ καλά που θα μπορούσαμε να ευχηθούμε και το νέο έτος αν πάει τόσο καλά να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Αυτό το πετύχαμε μαζί. Αθλητές εκπαιδευτές υπεύθυνοι και γονείς των αθλητών αυτού του συλλόγου.

Η χρονιά είχε συμμετοχή σε ασκήσεις συνδιοργανώσεις και διοργανώσεις εκπαιδεύσεων σεμιναρίων και ασκήσεων, φιλανθρωπίες, αυτοάμυνα σε άτομα με αναπηρίες και  συμμετοχή σε αθλητικούς αγώνες επίσημους και μη.

Απ’ αυτό βγήκαμε όχι μόνο πιο δυνατοί όχι μόνο πιο νικητές όχι μόνο πιο μεταλλιούχοι.

Σκοπός ενός συλλόγου αθλητικού δεν πρέπει να είναι μόνο η συμμετοχή στους αγώνες αλλά και η ατσάλωση του χαρακτήρα των λιλιπούτειων αθλητών αλλά ακόμη και των ενηλίκων. Και ενήλικοι πρέπει να βρίσκουν πέρα από την υγεία την ευεξία τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό όταν αυτοί το επιλέξουν και δρόμους και εφόδια αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας τους ώστε να είναι χρήσιμοι για τους εαυτούς τους και τους αγαπημένους τους αν ωμή γένοιτο τύχει το κακό. Τούτο και πράξαμε.

Νέες συνεργασίες στον τομέα αυτό μας θέτουν στην κορυφή του τομέα της αυτοάμυνας. Όπως επίσης οι ρόλοι που έχουμε αναλάβει παραδείγματος χάρη στην Eλληνική Φίλαθλο Ομοσπονδία του Ζίου ζίτσου ως εκ των υπευθύνων του self-defense.

Η ευχές του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου είναι κοινότυπες όπως όλες αλλά σημασία πάντα για όλους μας έχουν τα αισθήματα τα χρώματα και η αλήθεια της καρδιάς.
Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία για όλους. Ευλογία καλοτυχία. Δημιουργικότητα. Χαρά για κάθε μέρα του 2023 για όλους σας.

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.