Στην εκπομπή αυτοψία του Αντώνη Σρόιτερ 12 Οκτωβρίου 2023 προβλήθηκε η εκπομπή που φιλοξενήσαμε στην αθλητική μας σχολή.

Ο Αντώνης Σρόιτερ στη σχολή μας, πήρε συνέντευξη από τον  Χαράλαμπο Θεολόγη. Βαρυποινίτης ο οποίος έκτισε ποινή 31 ετών κάθειρξης σε Ελληνικές και Αμερικανικές φυλακές.

Ο σύνδεσμος της εκπομπής για όποιον θέλει να το παρακολουθήσει είναι ο παρακάτω.

https://www.alphatv.gr/show/aytopsia/?vtype=player&vid=57477&showId=843&year=2023

Επιλέξαμε να φιλοξενήσουμε την εκπομπή διότι όσον αφορά το Χαράλαμπο διανοητικά μας βρήκε στο ίδιο “μετερίζι”.

Τον θέλουμε ανιδιοτελώς να προσφέρουμε σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Θεωρούμε ότι πολλά παιδιά που ρέπουν προς εγκληματικές συμπεριφορές, είτε εντός του σχολικού περιβάλλοντος είτε αποφοιτώντας  και, που δεν μπορεί να τα αγγίξει η τυπική και στερεότυπη εκπαίδευση τις αποφυγής προς την παρανομία όταν πολλές φορές έχουν αποτύχει και οι ίδιοι οι γονείς τους, τότε ενδεχομένως μπορεί να βρεθεί πιο γόνιμο έδαφος στα πρόσωπα που αυτοί τείνουν να θεοποιήσουν.

Δυστυχώς πρόκειται για κακά πρότυπα.

Ένα τέτοιο άτομο που ίδιος θέτει τον εαυτό του στην διάθεση της κοινωνίας γενόμενος ως παράδειγμα προς αποφυγή είναι και ο Μπάμπης.

Σκοπός ζωής πλέον του Μπάμπη είναι να μην πάρουν τον “ίδιο δρόμο” που πήρε κι αυτός και να μην μπλέξουν, άλλοι έφηβοι , ενήλικες αλλά και μειονεκτούντες,  άτομα με αναπηρία και γενικώς ευπαθείς ομάδες. Αυτό που θέλει τώρα είναι να γίνεται παράδειγμα προς αποφυγή.

Όπου σταθεί και όπου βρεθεί θέλει να μάθει τους ανθρώπους να υπολογίζουν τις δυσμενείς συνέπειες που αργά ή γρήγορα θα έρθουν από μία παραβατική συμπεριφορά.


Σε αυτό και μόνο τον σκοπό θα μας βρει μαζί του και προς αυτό το σκοπό θα τον έχουμε κοντά μας σε κάποια σεμινάρια στο μέλλον.
Οψόμεθα λοιπόν και καλή συνέχεια…….. Μέχρι τότε ελάτε να μας πλαισιώσετε.

Να δείτε το έργο μας και να κάνουμε πολλά πράγματα που αφορούν την αυτοάμυνα σας και την αυτοπροστασία σας.

Είναι σίγουρο πως η εκμάθηση απλώς μιας πολεμικής τέχνης ή η εκμάθηση απλώς κάποιων τεχνικών αποκομμένων από την πραγματικότητα την ρεαλαστικότητα και τους νόμος της πατρίδας μας δεν μας φέρουν κοντά στο πραγματικό σκοπό των μαθημάτων αυτό άμυνας.

Πιστεύουμε και το έχουμε αποδείξει κάνοντας αναρίθμητα δωρεάν σεμινάρια ότι εμείς προσφέρουμε προς αυτή την κατεύθυνση όποτε και όπως μπορούμε.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.