Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα τέτοιου τύπου έγκλημα λαμβάνει χώρα και από όλες τις φορές δεν υπάρχει ούτε μία που να μην μας έχει αφήσει ασυγκίνητους.

Εμείς όχι μόνο όταν μας δοθεί η αφορμή αλλά σε τακτά χρονικά διαστήματα ασχολούμαστε με τα θέματα αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας γυναικών είτε με κάποιες αναρτήσεις από αυτόν εδώ το χώρο είτε και διά ζώσης με σεμινάρια σχετικά.

Το τελευταίο σεμινάριο από τα δεκάδες που έχουμε ήδη διενεργήσει σαν αθλητικός σύλλογος αφορούσε ακριβώς σε αυτή την περίπτωση. Πώς δηλαδή η γυναίκα θα αποφύγει να γίνει το επόμενο θύμα.

Εξοργίζει άπαντες αυτού του τύπου το έγκλημα γι΄αυτό έχουν προσπαθήσει και αρκετοί να δώσουμε διαφορετική ονομασία (γυναικοκτονία κ.α.) σε αυτό το έγκλημα προσπαθώντας να το τονίσουν.

Το εξοργιστικό είναι η ανισότητα που υπάρχει τόσο από φυσικής πλευράς όσο και από ψυχολογικής. Κάποιες φορές ο άντρας έχει πιο πολύ φυσική ρώμη και κάποιες άλλες φορές είναι απλά πιο δυνατός σα χαρακτήρας. Αυτό έχει σαν αντίκτυπο να θέλει να επιβληθεί στην γυναίκα το οποίο γίνεται κάθε υπέρβαση, με λάθος τρόπο, και πολλές φορές με άσχημο τρόπο. Είτε λεκτικό είτε και σωματικό.

Έχουμε γράψει αρκετές φορές επίσης όπως προείπαμε στο site μας κάποια πράγματα υπέρ των γυναικών και κάποιον λεγομένων tips και εννοείται ότι θα συνεχίσουμε και σε θεωρητικό επίπεδο αλλά και σε πρακτικό επίπεδο με επερχόμενα σχετικά σεμινάρια.

Σχετική σελίδα για την αυτοάμυνα γυναικών είναι η :

Και ένα αντιπροσωπευτικό άρθρο είμαι και το παρακάτω :

Σχετικά άρθρα που αφoρούν την γυναίκα την αυτοάμυνα και την αυτοπροστασία της είναι τα παρακάτω :

https://martial-arts.gr/tag/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%ac%ce%bc%cf%85%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd/

Total Views: 617Daily Views: 1

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.