Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σεμινάριο αυτοάμυνας-αυτοπροστασίας με τίτλο ”Third self defense seminar ”, στο οποίο παραβρέθηκαν πολλοί ενδιαφερόμενοι.

Το σεμινάριο έγινε υπό την διοργάνωση της σχολής ‘’Dance Heart School’’ στα Πετράλωνα, με ιδιοκτήτρια την κ. Μιχαέλλα Νιώτη και της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου.
Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Απατζής Θεόδωρος, αρχηγός Ελλάδος του συστήματος Koei-kan Karate (μαύρη ζώνη 6ο Dan), εκπαιδευτής krav maga , εκπαιδευτής αυτοάμυνας αυτοπροστασίας, οπλοτεχνικής σκοποβολής της Ελληνικής Αστυνομίας, πιστοποιημένος εκπαιδευτής ΑΜΕΑ.

Απονομή τιμητικής διάκρισης στον αντιδήμαρχο Σαρωνικού.

Επίτιμοι καλεσμένοι ήταν η κ. Αλεξόπουλου Αναστασία Αικατερίνη, βουλευτής β1 βόρειου τομέα Αθηνών, υπεύθυνη κόμματος για κακοποιημένα άτομα και άτομα με αναπηρία, ο κ. Μπούτσης Βασίλειος, αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Δήμου Σαρωνικού, γνωστός για την κοινωνική του ευαισθησία, ο κ. Κώστας Γκίκας Αντιδήμαρχος Δήμου Σαρωνικού και ο κ. Μηλιάς Γεώργιος, επικεφαλής Ελλάδος στο Krav Maga (expert level).

Ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους και για την υποστήριξη στο έργο μας και την προσπάθεια να εκπαιδεύσουμε επαρκώς τους πολίτες στα θέματα αυτοάμυνας-αυτοπροστασίας.

Σχετικά Άρθρα

One Comment

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.