Την Κυριακή  7 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Σχολείο Εκπαίδευσης Υγρού Στοιχείου: Επιβίωση-Έρευνα-Διάσωση». Το σχολείο συνδιοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών, την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου, την Ομάδα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Γλυφάδας ΟΑΝΕΑΝ, τη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων ΛΕΦΕΔ Αττικής και την Εθελοντική Ομάδα Προτέκτα Ιλίου. Στο σχολείο συνέδραμαν με την πολύτιμη βοήθεια τους ο Eθελοντικός Σύλλογος ΣΕΔΑΠ – Σύλλογος Εθελοντών Δασοπροστασίας Αττικής Πάρνηθας, η Μονάδα Eναέριας Αναγνώρισης – ΜΕΑ, η Μονάδα – Civil Protection Rescuer Swimmers Unit, Στελέχη του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, η Ομάδα Herodotus – IDAFK P.N.C.P.C.M., Στελέχη του Ερυθρού Σταυρού Χαλκίδος και πλήθος οργανώσεων και φορέων. Στο Σχολείο έλαβαν μέρος ως Εκπαιδευόμενοι, Στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας από όλη την επικράτεια.

Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου παραβρέθηκε για άλλη μια φορά συνδράμοντας, ως εθελοντής και εκπαιδευτής αυτοάμυνας αυτοπροστασίας με επικεφαλή τον Απατζή Θεόδωρο, εκπαιδευτή Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας οπλοτεχνικής- σκοποβολής της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπαιδευτής ΑΜΕΑ, εκπαιδευτής ΙΔΑΦΚ και αρχηγός Ελλάδος του συστήματος Koei-kan Karate, μαύρη ζώνη 6ο Dan.

Μαζί του ήταν οι βοηθοί του Παχνέλα Ελένη και Διαμαντίδης Κώστας, εκπαιδευτές Koei-kan Karate Do, μαύρη ζώνη 2ο Dan και η Στεργιοπούλου Δήμητρα.

Μεγάλο το ενδιαφέρον και οι συμμετοχές στο κομμάτι της αυτοάμυνας καθώς ο κ. Απατζής  φρόντισε να μοιραστεί με όλους τις  πλούσιες  γνώσεις του. Ειδικά στις δύσκολες μέρες που ζούμε η αυτοάμυνα- αυτοπροστασία πρέπει να είναι απαραίτητο κομμάτι στην ζωή όλων.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.