Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΓΡΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ Σ.Ε.Υ.Σ.Ε.Ε.Δ. στην Γλυφάδα

Την εκπαίδευση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν εκπρόσωποι του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, ο κ. Ευστάθιος Ανθόπουλος εκ μέρους του ΣΕΠΒΑΤΥ-Σωματείου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού, Εκπρόσωποι της ΕΠΑΥΠΣ – Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και πολλοί άλλοι.

Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου συμμετείχε ενεργά στο σχολείο αυτό με τον εκπαιδευτή του ΙΔΑΦΚ κ. Απατζή Θεόδωρο εκπαιδευτή Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας της Ελληνικής Αστυνομίας, καθηγητής αυτοάμυνας αυτοπροστασίας και οπλοτεχνικής σκοποβολής της σχολής αξιωματικών και εκπρόσωπος Ελλάδας στο koei-kan karate do και με τις βοηθούς του Παχνέλα Ελένη και Στεργιοπούλου Δήμητρα.

Η εκπαίδευση συνδιοργανώθηκε από το  Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών & Φυσικών Καταστροφών και την Ένωση Πτυχιούχων Αξιωματικών Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού…. με την Συνεργασία της Ομάδας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Γλυφάδας ΟΑΝΕΑΝ, την συμβολή των τριών Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Καθοριστικό Ρόλο στην απρόσκοπτη υλοποίηση του Σ.Ε.Υ.Σ.Ε.Ε.Δ. είχαν οι συνεργαζόμενες με το ΙΔΑΦΚ Eθελοντικές Oργανώσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, καθώς επίσης ιδιωτικοί φορείς με την παροχή ουσιαστικής υποστήριξης / υλικοτεχνικού εξοπλισμού / σκαφών κ.α. στην εκπαιδευτική αυτή δράση.

H Θεωρητική Εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γλυφάδας και η Πρακτική Εκπαίδευση στην 5η Παραλία Γλυφάδας στην Πλατεία Βεργωτή.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.