Στις 30/12/20 ολοκληρώθηκε ο κύκλος των διαδικτυακών σεμιναρίων με θέμα ‘’Προχωρημένες τεχνικές αυτοάμυνας/Αντιμετώπιση πολλαπλών αντιπάλων’’, που πραγματοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστεριού και του ΙΔΑΦΚ (Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών).

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο ειδικός του είδους, Απατζής Θεόδωρος, Εκπαιδευτής ΙΔΑΦΚ, Εκπαιδευτής Οπλοτεχνικής – Αυτοάμυνας -Αυτοπροστασίας – Σκοποβολής της Ελληνικής Αστυνομίας, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής ΑΜΕΑ, αρχηγός του συστήματος Koei-kan Karate Do της Ελλάδος.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τα 150 άτομα και για τον λόγο αυτό το σεμινάριο έγινε και σε δεύτερη φάση, ώστε να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν όλοι. Πραγματοποιήθηκε σε τρεις διδακτικές ενότητες και όλοι παρέλαβαν βεβαίωση συμμετοχής από τον εκπαιδευτή του KravMaga Απατζή Θεόδωρο., καθώς και κρατική πιστοποίηση από το ΙΔΑΦΚ.

Υπεύθυνος Συντονισμού Προγράμματος της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου, ήταν η βοηθός του κ. Απατζή, Παχνέλα Ελένη.

Χορηγός του σεμιναρίου η Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου, βουλευτής β1 βόρειου τομέα Αθηνών.

Επίσημος καλεσμένος ο Ζαγγελίδης Γεώργιος, αναπληρωτής καθηγητής τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού, Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, υπεύθυνος καθηγητής τμήματος Ζίου Ζίτσου-αυτοάμυνας ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε τον κ. Απατζή για την σπουδαία του προσπάθεια να τροφοδοτήσει με αυτόν τον δύσκολο τρόπο όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στα θέματα αυτοάμυνας-αυτοπροστασίας, όχι μόνο απέναντι σε έναν, αλλά σε περισσότερους αντιπάλους.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.