Άλλη μια ένδοξη μέρα για την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου στις 9 Μαρτίου 2019, όπου η οικογένεια του Koei-kan karate do γνώρισε άλλη μια τιμητική διάκριση η οποία απονεμήθηκε στον πρόεδρο του συστήματος και εκπρόσωπο Αμερικής κ. Σκορδίλη Γεώργιο (7ο Dan). Η Αμερικανική ομοσπονδία καράτε τον τίμησε επίσημα και κατέταξε αυτόν στο  ‘’Hall of Fame” ως έναν από τους πρωτοπόρους του καράτε στην Αμερική .

Μεγάλη τιμή, μεγάλη μέρα και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον άνθρωπο, που ξόδεψε την ζωή του, διαιωνίζοντας μια τέχνη που αγάπησε και θυσίασε πολλά για να την εξελίξει και να την μεταδώσει στους μαθητές του.

Σαν μέλη του Koei-kan karate do είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτή την τιμητική διάκριση του δασκάλου μας κ. Σκορδίλη Γεώργιου, που ακολουθούμε πιστά κάθε του βήμα και με την καθοδήγηση και στήριξη του εκπροσώπου μας και προέδρου Koei-kan karate do Ελλάδας Απατζή Θεόδωρου (6οDan), θα φτάσουμε το Koei-kan karate στην κορυφή και θα γευτούμε τα οφέλη και τις αξίες που μας προσφέρει.

Μάθημα ζωής για όλους λοιπόν, ότι η δουλειά και η υπομονή φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αξιοσημείωτα τα λόγια του κ. Σκορδίλη Γεώργιου‘’ Καλύτερα να δοκιμάζεις κάτι μεγάλο και να αποτύχεις, παρά τίποτα και να πετύχεις’’

Ευχαριστούμε πολύ Δάσκαλε!!!

Είμαστε σίγουροι ότι μας οδηγείς στον σωστό δρόμο. Τον δρόμο του Koei-kan karate do.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.