Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου, έδωσε δυναμικό παρών στο μοναδικό event για τις ερασιτεχνικές ασχολίες και την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου το ‘’Hobby festival”.

Το event πραγματοποιήθηκε στις 4 με 6 Οκτωβρίου 2019 στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ και διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά από το skywalker.gr υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων.

Μεγάλη ποικιλία από χόμπι, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο, συναυλίες, μουσική, χορός, αθλητισμός, φωτογραφία, θέατρο και πολλά άλλα χόμπι τράβηξαν το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, οι οποίοι παρακολούθησαν αλλά και συμμετείχαν ενεργά σε μία σειρά δραστηριοτήτων.

Η ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου με επικεφαλή τον εκπρόσωπο Ελλάδος του συστήματος Koei-kan karate do κ. Απατζή Θεόδωρο (6ο Dan) και τις βοηθούς του κ. Θεοδωρίδου Αγγελική (3ο Dan) και κ. Παχνέλα Ελένη (2ο Dan), παρουσίασε καράτε, ζίου ζίτσου, kobuto, αυτοάμυνα και krav maga και τράβηξε τα βλέμματα όλων μικρών και μεγάλων που όχι μόνο παρακολούθησαν αλλά συμμετείχαν ενεργά σε τεχνικές καράτε και αυτοάμυνας. Για άλλη μία φορά η Ακαδημία πολεμικών Τεχνών απέδειξε ότι οι πολεμικές τέχνες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην πνευματική και σωματική ανάπτυξη του ασκούμενου που εκτός από τρόπο ζωής και άθλημα μπορεί να είναι και χόμπι.

Ευχαριστούμε πολύ τον αθλητικό σύλλογο ‘’Άτρωτος’’ Περιστερίου και τον προπονητή του κ. Σπάτουλα Σπύρο για την συνεργασία και την ευκαιρία που μας έδωσαν να προπονηθούμε και να αγωνιστούμε με άλλους αθλητές.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και τους γονείς που στάθηκαν δίπλα μας για άλλη μία φορά και μας ακολούθησαν σε αυτό το εκπληκτικό event, δίνοντας ακόμα μία επιλογή στον κόσμο να ακολουθήσει το δικό του χόμπι.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.