Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2018 το International open championship Acropolis Ziu Zitsu, στο Ολυμπιακό κέντρο Άνω Λιοσίων.

Η Ακαδημία Πολεμικών τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου συμμετείχε στο πρωτάθλημα με 11 αθλητές, οι οποίοι παρόλο που πήραν μέρος για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες, στάθηκαν επάξια και κατάφεραν να κατακτήσουν  αξιόλογες θέσεις και συγκεκριμένα 1 χρυσό, 2 ασημένια, 6 χάλκινα και 2 Πέμπτες θέσεις.  Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να συμμετέχουν σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα γιατί άσχετα με το αποτέλεσμα του αγώνα αποκτούν εμπειρίες, υπευθυνότητα και μαθαίνουν ότι ο κόπος και η επιμονή μπορούν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές που πάλεψαν και κατάφεραν να φτάσουν ψηλά αλλά και σε αυτούς που προσπάθησαν, γέμισαν εμπειρίες και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται βελτιώνοντας κάθε φορά τα λάθη τους.

Στο πλευρό των αθλητών ήταν ο κ. Απατζής Θεόδωρος μαύρη ζώνη 6ο dan, εκπρόσωπος Ελλάδας στο koei-kan karate do και η προπονήτρια του συλλόγου κ. Θεοδωρίδου Αγγελική μαύρη ζώνη 3ο dan οι οποίοι αγκάλιασαν  και εμψύχωσαν όλα τα παιδιά.

Ακολουθούν αναλυτικά οι 11 συμμετοχές της Ακαδημίας.

Kvavadze Giorgi προπαίδων -24 κιλά 3η θέση

Εμμανουηλίδου Αγγελική προκορασίδες +30 κιλά 3η θέση

Θεοδωρίδης Άκης έφηβοι -18 ετών -60 κιλά 5η θέση

Λαμπριανίδης Νικόλαος ανδρών +18 ετών -62 κιλά 3η θέση

Παπαθεοδώρου Παναγιώτα προκορασίδων + 30 κιλά 1η θέση

Σταματιάδου Αλεξάνδρα προκορασίδων -24 κιλά 5η θέση

Σταραμόπουλος Νικόλαος προπαίδων -20 κιλά 3η θέση

Τόγιας Πέτρος προπαίδων +30 κιλά 2η θεση

Τόγιας Φίλιππος Παμπαίδων -38 κιλά 2η θέση

Τράπαλης Θεόδωρος προπαίδων -28 κιλά 3η θέση

Φακοπούλου Έλενα προκορασιδων -26 κιλά 3η θέση

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.