Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Ju Jitsu ΑΜΕΑ στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου ‘’Σοφία Μπεφόν’’.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αθλητές, προπονητές και συνοδοί έγιναν ένα και συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιασμό, σε έναν αγώνα ζωής, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την δύναμη της αγάπης, της ψυχής και της θέλησης που διαθέτουν.

Ο κ. Απατζής (6ο Dan), αρχηγός Ελλάδος του συστήματος Koei-Kan Karate Do βραβεύτηκε για την εθελοντική του προσφορά και βοήθεια, ώστε να εξελιχθεί ομαλά αυτό το πρωτάθλημα, από τον πρόεδρο της ΕΦΕΟΖΖ κ. Πουλικίδη Ανέστη και την Γραμματέα κα. Χαριτοπούλου Μαρία.

Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου, με επικεφαλή τον κ. Απατζή Θεόδωρο για άλλη μια φορά ήρεμα και αποδοτικά άφησε το στίγμα μας, μέσω του εθελοντισμού και του αθλητισμού και έδωσε ελπίδα και χαρά στα παιδιά της ‘’Γέφυρας Ζωής’’ ΑΜΕΑ.
Αθλητές, γονείς, συγγενείς, προπονητές και βοηθοί συνεργάστηκαν για να βγει το άριστο αποτέλεσμα που όλο το γήπεδο αποθέωσε. Παράδειγμα ζωής και παράδειγμα προς μίμηση για όλους η προσπάθεια αυτών των παιδιών.
Ήρθε το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να αποτελέσει μια μεγάλη και καλή αρχή ούτως ώστε να βγούμε και εκτός των τειχών της Ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.