Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρά Ζίου-Ζίτσου ΑΜΕΑ, στο Ολυμπιακό κέντρο Άνω Λιοσίων. Για άλλη μια φορά η «Ακαδημία πολεμικών τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου» συνεργάστηκε με «Γέφυρας ζωής» και επήλθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ακαδημία μας με εκπρόσωπο του συστήματος Koei-Kan Karate do Greece, Απατζή Θεόδωρο και όλα τα μέλη της, στάθηκε επάξια στο πλευρό των παιδιών της Γέφυρας ζωής, προπονώντας τα σε τεχνικές αυτοάμυνας ώστε να μπορέσουν να πάρουν μέρος σε ένα τόσο σημαντικό και επίσημο πρωτάθλημα και πρόσφεραν σε όλους μας ένα καταπληκτικό και συγκινητικό θέαμα.

Το άγχος, η υπομονή και ο κόπος αυτών των παιδιών αντικαταστάθηκαν με χαμόγελα και συγκίνηση όταν πήραν στα χέρια τους τα μετάλλια και την επιβράβευση ως αθλητές στο αγώνισμα Duo του Ju-Jitsu.

Πολύ σημαντικός ο ρόλος και η βοήθεια των εθελοντών της γέφυρας ζωής που μαζί με τα μέλη της Ακαδημίας πολεμικών τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου δίνουν τα απαραίτητα εφόδια σε αυτά τα παιδιά, ώστε να είναι ενεργοί αθλητές και να αγωνίζονται όχι μόνο για μια θέση στο πρωτάθλημα, αλλά και για μια καλύτερη θέση στην ζωή.

Μεγάλη η χαρά και οι συγκίνηση απ’ όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το μοναδικό γεγονός και περισσότερο από τους γονείς των παιδιών που αγωνίζονται καθημερινά για την ευτυχία τους.

Ευχαριστούμε την γέφυρα ζωής, την Ελληνική ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου, τον ομοσπονδιακό προπονητή  κ. Ζαντιώτη Γεώργιο και τον πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου κ. Πουλικίδη Ανέστη, που με ιδιαίτερη ευαισθησία αγκάλιασαν και ανάδειξαν την εν λόγω δραστηριότητα.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.