Η σχολή το “σύστημα”, η αυτοάμυνα, η εκγύμναση. Το Καρατε το Ζιου ζίτσου και πολλά άλλα σε αυτή την μακροσκελή συνέντευξη.

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά την δημοσιογράφο που με τη χρήση συμβολή της ενδεχομένως λύθηκαν κάποιες απορίες σε κάποιους ανθρώπους όσον αφορά τις πολεμικές τέχνες και την αυτοάμυνα.

Η δημοσιογράφος Βόρειου τομέα, Κούτρα Δήμητρα, δημοσιογράφος από το 2006 στο κανάλι Αρτ πρώην Τηλεάστυ, στο site ‘’Βόρεια γειτονιά’’,

https://boreiageitonia.gr στο Station 1 news και τοπικές εφημερίδες, πήρε συνέντευξη από τον Απατζή Θεόδωρο, υπεύθυνο Ελλάδος του συστήματος Koei-kan Karate (μαύρη ζώνη 6ο Dan), Εκπαιδευτή ΙΔΑΦΚ, Εκπαιδευτή Οπλοτεχνικής – Αυτοάμυνας -Αυτοπροστασίας – Σκοποβολής της Ελληνικής Αστυνομίας, Πιστοποιημένο Εκπαιδευτή ΑΜΕΑ, στον χώρο του και συγκεκριμένα στην Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου, που στεγάζεται στην οδό Τζουμαγιάς 57 στο Περιστέρι.

Ο κ. Απατζής μίλησε για την πορεία του στον χώρο των πολεμικών τεχνών, τα σεμινάρια αυτοάμυνας, τα μελλοντικά του σχέδια και ιδιαίτερα για την ενασχόληση του με τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

https://www.youtube.com/watch?v=AvnioY9ZFcY&t=137s

Επίσης εάν σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε κι εσείς στα δικά σας “δίκτυα” ούτως ώστε να φανεί χρήσιμo το άρθρο και σε κάποιους άλλους.

Total Views: 2.229Daily Views: 3

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.