Στις 19/06/2022 πραγματοποιήθηκε επίδειξη Koei-Kan Karate όπου όλοι οι μαθητές από Ερυθρές και Βίλια και από το Περιστέρι άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Έγινε παρουσίαση βασικών αλλά και προχωρημένων τεχνικών από μικρούς και μεγάλους. Πέρασαν όμορφα μηνύματα μέσα από την ομαδικότητα και τη συνεργασία και μας έκαναν περήφανους για την αποτελεσματικότητα και την ενσυναίσθηση που είχαν.

Η προπονήτρια, Θεοδωρίδου Αγγελική και η βοηθός Αλεξοπούλου Δήμητρα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ανέδειξαν τις δυνατότητες των παιδιών.
Την επίδειξη τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι οι οποίοι έχουν καταφέρει να εδραιώσουν τη δραστηριότητα του KARATE στον τόπο. Συγκεκριμένα οι:
Σακελλάρης Μιχάλης – Αντιδήμαρχος Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών
Παγώνης Δημήτρης – Πρόεδρος Συμβουλίου Κοινότητας Ερυθρών
Ευσταθίου Ελένη – Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΔΣ Ερυθρών
Ευχαριστούμε τόσο τους ίδιους όσο και όλους εκείνους που βρίσκονται από πίσω και στηρίζουν κάθε προσπάθεια.
Παρούσα ήταν και η κυρία Κουτσοδήμα Ευαγγελία- Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ όπως επίσης και


Ο δάσκαλος Απατζής Θεόδωρος, Επικεφαλής του συστήματος Koei-Kan Karate-Do Greece ο οποίος είναι πάντα δίπλα σε μικρά και μεγάλα μέλη, έμπρακτα, αναβαθμίζοντας και εξελίσσοντας το επίπεδό τους.
Επίσης, παρευρίσκονταν προπονητές από τον χώρο των πολεμικών τεχνών οι οποίοι παρουσίασαν ένα μέρος από τη δουλεία τους με αθλητές των συλλόγων τους.
Συγκεκριμένα οι:
Παχνέλα Ελένη και Διαμαντίδης Κων/νος από τον Αθλητικό Σύλλογο Koei-Kan Περιστερίου.
Καρλατήρας Κων/νος από τον Αθλητικό Σύλλογο Shito Ryu Δηλεσίου.
Νικολάκης Μάρκος από τον Αθλητικό Σύλλογο Άρη Ιλίου.


Ευχαριστούμε για την τιμή και τη συνεργασία καθώς και όλους τους αθλητές των παραπάνω συλλόγων για τις όμορφες και πολύ δυναμικές παρουσίες που είχαν.
Αξιοσημείωτη στιγμή της εκδήλωσης, οι τεχνικές αυτοάμυνας υψηλού επιπέδου από τον δάσκαλό μας, Απατζή Θεόδωρο, 6ο Dan Koei-Kan Karate-Do. Τις τεχνικές έκανε ο δάσκαλος στην βοηθό του δασκάλα Αγγελική Θεοδωρίδου και στον βοηθό και ανερχόμενο yonkyu Λιάσκο Γεώργιο.

Μπορείτε να τις δείτε στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=FwRqxmYZbjk

Βίντεο με ολόκληρη την εκδήλωση ενδεχομένως να ακολουθήσει στο κοντινό μέλλον.
Όλα τα παιδιά πήραν ένα αναμνηστικό μετάλλιο για τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη επίδειξη και ανανεώσαμε το ραντεβού μας τον Σεπτέμβριο με πολύ όρεξη και διάθεση για ακόμα μεγαλύτερες και εντυπωσιακές δράσεις καθώς πλέον δίπλα μας έχουμε τον νεοσύστατο και πολλά υποσχόμενο, Αθλητικό Όμιλό Ερυθρών.

Total Views: 2.106Daily Views: 3

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.