Η σεζόν μιας αθλητικής σχολή πολεμικών τεχνών δεν μπορούσε να κλείσει καλύτερα παρά όπως έγινε στην σχολή μας των ερυθρών.

Ένα μαγικό πρόγραμμα που συνοδεύτηκε τόσο με ατομικά προγράμματα επίδειξης  κάτα και τεχνικών αυτοάμυνας όσο και σκετς που άγγιξαν όλους τους παρευρισκόμενους.

Τα σκέτς  είχαν να κάνουν με την αντιμετώπιση του bullying σε συνδυασμο με την εκμαθηση πολεμικών τεχνών.Το bullying που τόσο πολύ έχει ως στόχο πάρα πολλές ηλικίες της εποχής μας.

Την επίδειξη άνοιξε η προπονήτρια και κάτοχος μαύρη ζώνης 4ο dan Αγγελική Θεοδωρίδου όπου και χαιρέτησε και κάλεσε στο βήμα τους παρευρισκόμενους:

Σακελλάρης Μιχάλης
Αντιδήμαρχος

Παγώνης Δημήτρης
Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Ερυθρών

Κώνστα Νατάσα
Πρόεδρος Αθλητικού Ομίλου Ερυθρών

Ρούσση Ελένη
Υπεύθυνη Τμήματος Καράτε ΑΟΕ

Νικολάκης Μάρκος
Προπονητής ΑΠΣ Άρη Ιλίου

Απατζής Θεόδωρος Μαύρη ζώνη 7o  dan Eπικεφαλής του koei kan karate do στην Ελλάδα. Η δήλωση του δασκάλου της sensei Θεοδωρίδου παρατίθεται παρακάτω:

Μεταξύ των άλλων επέδωσε και ένα ειδικό τιμητικό δίπλωμα στην Αγγελική Θεοδωρίδου με την εντολή του αρχηγείου του Koei Kan  στην Αμερική καθόσον είναι η μεγαλύτερη υψηλόβαθμη γυναίκα του συστήματος. Καθώς επίσης ιδίως είναι η μόνη γυναίκα δασκάλα που έχει εκπαίιδεύσει επί τόσα χρόνια τόσο μεγάλο αριθμό αθλητών του Koei Kan Karate Do.

Επίσης τιμήθηκε και η βοηθός εκπαιδεύτρια Αλεξοπούλου Δήμητρα καθόσον είναι οι νεότερη βοηθός εκπαιδεύτρια που έχει ήδη εκπαιδευύσει αρκετούς αθλητές του συστήματος.

Η διοργανώτρια Θεοδωρίδου Αγγελική μαζί με τη βοηθό εκπαιδεύτρια Αλεξόπουλού Δήμητρα όχι μόνο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά και οργάνωσαν όλα από την αρχή μέχρι το τέλος τους και να πράξει αυτό το τέλειο αποτέλεσμα.

https://youtu.be/5hl2Le3sjwA

Total Views: 556Daily Views: 2

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.