Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 γιορτάσαμε όλοι μαζί την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου. Όλοι οι εθελοντές της ‘’Γέφυρας Ζωής’’ ΑΜΕΑ έγιναν ένα και στάθηκαν για άλλη μια φορά στο πλευρό αυτών των παιδιών.

Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστεριού έκανε επίδειξη Kobudo και τεχνικές Αυτοάμυνας μαζί με τα παιδιά της ‘’Γέφυρας Ζωής’’ ΑΜΕΑ και κέρδισαν το δυνατότερο χειροκρότημα.

Ο αρχηγός Ελλάδας του συστήματος Koei-Kan Karate Do κ. Απατζής Θεόδωρος Βραβεύτηκε για την εθελοντική του προσφορά δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα στους βοηθούς του Διαμαντίδη Κώστα και Παχνέλα Ελένη οι οποίοι συνεχίζουν  και ακολουθούν πιστά την πορεία του, προσφέροντας μαθήματα Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας σε αυτά τα παιδιά.

Η ‘’Γέφυρα Ζωής’’ έχει βάλει σκοπό ζωής την αρωγή των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη. Προς αυτόν το σκοπό από το δικό μας μετερίζι συνδράμουμε όπως μπορούμε, εκπαιδεύοντας τα άτομα αυτά όπως μπορούμε καλύτερα, προσφέροντος μαθήματα αυτοάμυνας, για τη ευεξία τους, την εκγύμναση τους και την αυτοπροστασία τους.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.