Στο μεγαλύτερο αθλητικό πάρτι της Αθήνας ‘’Kick and Dance 2019 by Jose and Spiros” συμμετείχε η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, ύστερα από πρόσκληση του κ. Σπάτουλα Σπύρου προπονητή του Αθλητικού συλλόγου ‘’Άτρωτος’’ Περιστερίου.

Συνδιοργανωτές αυτού του μεγάλου πάρτι ήταν ο Saer Jose, Carebbean dancer και ο Σπάτουλας Σπύρος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου και όλοι μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και αθλήθηκαν σε ρυθμούς Tae Bo και Carebbean Beat.

Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου, με αρχηγό του συστήματος Koei-kan karate do κ. Απατζή Θεόδωρο (6ο Dan),  την προπονήτρια Θεοδωρίδου Αγγελική (3ο Dan), και άλλους βοηθούς, συμμετείχε ενεργά με επίδειξη καράτε που περιλάμβανε βασικές τεχνικές, κάτα και τεχνικές αυτοάμυνας. Σπουδαία παρουσίαση με εμφανή χαρακτηριστικά την πειθαρχία, την δύναμη, την αυτοσυγκέντρωση και τον συγχρονισμό από πλήθος ατόμων διαφορετικών ηλικιών και βαθμίδων ζωνών.

Ήταν ένα μικρό δείγμα από τα πολλά που μπορούν να προσφέρουν οι μικροί και μεγάλοι αθλητές της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου.

Αισθητή ήταν και η παρουσία της γραμματέως της Ελληνικής ομοσπονδίας Ju-Jitsu κ. Χαριτοπούλου Μαρία, που παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το μεγαλύτερο αθλητικό πάρτι της Αθήνας.

Φιλοξενούμενοι ήταν το Χαμόγελο του Παιδιού και η πρωταθλήτρια Μπάσκετ Άννα Μαρία Μαντά.

Τους ρυθμούς του ‘’Kick and Dance 2019’’ έπαιζε ο Dj Δημήτρης Κάραλης.

Οι αθλητικοί σύλλογοι που έκαναν επιδείξεις ήταν οι ακόλουθοι:

Αθλητικός σύλλογος Άτρωτος Περιστερίου

Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου

Αθλητικός σύλλογος Κόκκινος Δράκος

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Σπάτουλα Σπύρο και Saer Jose για την πρόσκληση και την ευκαιρία που μας έδωσαν να χορέψουμε σε ρυθμούς Tae Bo και Carebbean και να αναδείξουμε μέσα από το καράτε τις ικανότητες μας σαν αθλητές, σαν σύλλογος και σαν ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.