Σήμερα , 24 Νοεμβρίου 2022 , παραμονή της παγκόσμιας ημέρας της εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών , σεμνά και ταπεινά και όπως μπορούσαμε καλύτερα, βοηθήσαμε στην διεκπεραίωση αυτής της πολύ σημαντικής ενημέρωσης – σεμιναρίου αυτοάμυνας γυναικών στον Δήμο Αθηναίων…..

Απόσπασμα του σεμιναρίου μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση από την εκπομπή αταίριαστοι που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Μπακογιάννη , την αρμόδια Αντιδήμαρχο πολιτικής ισότητας και αντιμετώπισης διακρίσεων και έμφυλης βίας κυρία Άννα Ροκοφύλλου, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών Αικατερίνη Δημητριάδου – Γκαγκάκη, την προϊσταμένη και όλο το επιστημονικό επιτελείο του Κέντρου για την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας και των Πολλαπλών Διακρίσεων του Δήμου Αθηναίων,

Ευχαριστούμε επίσης την εισηγήτρια , ψυχολόγο και μόνιμη συνεργάτιδά μας κυρία Σαρηγιαννίδη Ευγενία, και τον κύριο εισηγητή του σεμιναρίου και Δάσκαλο της σχολής μας Shihan Απατζή Θεόδωρο ,κάτοχο μαύρης ζώνης 6 dan στο καράτε, πιστοποιημένο εκπαιδευτή ατόμων με αναπηρία, και instructor στο krav maga , όπως επίσης ευχαριστούμε τους μαθητές και βοηθούς της σχολής ni kyu seito Στεργιοπούλου Δήμητρα, go kyu seito Νιώτη Μιχαέλα, και go kyu seito Μαλούχο Παναγιώτη.

Όλοι, από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο, εισηγητές και παριστάμενοι, ζήσαμε στον παλμό και την ζωντάνια των παρευρισκομένων που ζωηρά αποτύπωναν τις απορίες τους και διαδραστικά συμμετείχαν.

Είμαστε Χαρούμενοι…!!

Έπεται συνέχεια…

Total Views: 768Daily Views: 1

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.