Όταν τα λόγια ακολουθούν τις πράξεις….
Όλα τα σεμινάρια που έχουμε κάνει και κάνουμε έχουν πολλές λεπτομέρειες αξιοσημείωτες. Εκτός απο τον καθεαυτό λόγο που είναι ο λόγος που πραγματοποιούνται.
Θα τολμήσουμε να πούμε ότι το σημερινό σεμινάριο που κάναμε ήταν διαφορετικό για πολλούς λόγους.
Μάλλον επειδή το σεμινάριο αυτοάμυνας αυτοπροστασίας έγινε σε χώρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και συγκεκριμένα στον Ιερό ναό Αγίου Μάρκου Ευγενικού;
Ίσως επειδή ήταν τα πάντα προετοιμασμένα από τον αρχηγό της σχολής τον Σταματόπουλο το Νίκο;

Ίσως επειδή ο εφημέριος και προϊστάμενος του ιερού ναού παρότι ήταν η ονομαστική του εορτή, την ιδιαίτερη αυτή μέρα, προτίμησε αντί να λάβει αγάπη, να δώσει αγάπη…… Χάρισε λοιπόν στους ενορίτες του το σεμινάριο μας.
Μάλλον επίσης το σεμινάριο ήταν πολύ ιδιαίτερο λόγω του κοινού που έλαβε μέρος.

Όπως και να έχει τέτοια σεμινάρια μας δίνουν χαρά και αισιοδοξία να προχωρούμε. Πέρα από την χαρά που πήραμε τόσο εμείς όσο και οι παρευρισκόμενοι είναι και τιμή μας όταν απευθυνόμαστε σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία ατόμων.

Σ’ αυτό το δωρεάν σεμινάριο λοιπόν αναλύθηκαν για άλλη μια φορά θέματα αυτοάμυνας αποφυγής συμπλοκής αποφυγής θυματοποίησης και άλλα…

Πως και πότε κάποιος γίνεται στόχος. Τι έχει στην διάθεση του κάποιος για να αμυνθεί όταν χρειαστεί.


Ευχαριστούμε τον Πανοσιολογιώτατο αρχιμανδρίτη π. Κυριλλο Κεφαλοπουλο για την πρωτοβουλία, για την φιλοξενία και για το εξαίρετο δώρο που λάβαμε. Μια αναμνηστική πλακέτα με πολύ όμορφα λόγια.

           

Έπεται συνέχεια..

Total Views: 1.550Daily Views: 1

Σχετικά Άρθρα

One Comment

  1. Νίκος 14/06/2023 at 23:21 - Reply

    Πολυ ωραίο και ιδιαίτερο αυτο το σεμινάριο ,αναλύθηκαν πολλά θέματα αυτοάμυνας και αυτοπροστασιας για άλλη μια φορά. Οι παρευρισκομενοι ρώτησαν έμαθαν και συζήτησαν τις οποίες απορίες τους και βέβαια είδαν από τον δάσκαλο τι μπορεί να κάνει ένα μπαστούνι…….ενός ηλικιωμένου όταν πρέπει να το χρησιμοποιήσει σε ώρα ανάγκης….και πολλά άλλα…..συνεχίστε έτσι….

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.