Θετική ανταπόκριση βρήκε το αίτημα του πατέρα Κύριλλου Κεφαλόπουλου να πραγματοποιήσει η σχολή μας άλλο ένα σεμινάριο αυτοάμυνας-αυτοπροστασίας  ευπαθών ομάδων, γυναικών, υπερήλικων και ατόμων με αναπηρίες.

Το σεμινάριο θα είναι ανοιχτό για όποιον θέλει να το παρακολουθήσει.
Και βέβαια πάντα δωρεάν
(και μη επιδοτούμενο από πουθενά).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 στην ενοριακή αίθουσα όπισθεν του ναού και επί της οδού Χορτάτζη 1  Αθήνα 104 45

https://g.co/kgs/PtuR87

Ιδιαίτερα ενεργός και αεικίνητος ο πατέρας Κύριλλος έχοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ποίμνιο του βρέθηκε σε ένα σεμινάριο μας στον Δήμο αθηναίων και θεώρησε πρωτότυπη και χρήσιμη την ιδέα να το πραγματοποιήσουμε και στο ναό του. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων που μας επιτρέπει με αυτόν τον τρόπο να γίνουμε χρήσιμοι για τους συνανθρώπους μας με αυτή την χορηγία..

Να είστε εκεί. Σας θέλουμε εκεί. Είναι σίγουρο ότι θα ακούσετε χρήσιμα πράγματα που αφορούν την αυτοάμυνα σας..

Το σεμινάριο θα είναι ενδιαφέρον και διαδραστικό. Αποτελείται από θεωρία και πρακτική

Η σχολή, με τους δασκάλους και τους βοηθούς της, θα βρίσκεται εκεί για σας.

Εννοείται επίσης ότι θα προσπαθήσουμε να λύσουμε κάθε απορία σας.. Το σεμινάριο θα είναι διαδραστικό και θα αποτελείται από θεωρία και πρακτική. Θα τελειώσει με τη συμμετοχή όλων των ενδιαφερόντων μαθαίνοντας τεχνικές αυτοάμυνας και “απεμπλοκής”.

Σε όσους επιθυμούν με την συμμετοχή σας σε άλλη μία όμοια προπόνηση υπάρχει δυνατότητα δωρεάν έκδοσης βεβαίωσης παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Χρειάζεται μόνο να είστε λίγο νωρίτερα εκεί δηλαδή στις 18:30 για να επικυρώσετε τη συμμετοχή σας..

Σας περιμένουμε..

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο επικοινωνίας της σχολής 6946 324060.

 

Σχετικά Άρθρα

One Comment

  1. ΝΙΚΟΣ 08/06/2023 at 11:15 - Reply

    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ .ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ .

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.