Το Ινστιτούτο διαχείρισης ανθρωπογενών και φυσικών καταστροφών διεθνοποιείται  Π.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ.
Την 28.4.2022  έγινε αποδεκτή η βασική η εγγραφή του ΙΔΑΦΚ Π.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ. Ως συνεργαζόμενος φορέας στον UNGM (UNITED NATIONS GLOBAL MARKETPLACE, ΜΕ UNGM NUMBER: 869783.
Παράλληλα θα συνεργάζεται και με 28 διεθνείς οργανισμούς (βασικό επίπεδο).

Όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες στο ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΟΙΝΣΕΠ αυστηροποιούνται όσον αφορά την ένταξη των νέων μελών, εθελοντών και στελεχών μας μέσω Ειδικών Επιτροπών Αξιολόγησης που έχουν ήδη οριστεί.
Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας του ΙΔΑΦΚ Π.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ. καθώς επίσης τα μνημόνια και οποιοδήποτε σύμφωνο συνεργασίας ορίζουν με σαφή κριτήρια και αυστηρές προδιαγραφές τον τρόπο λειτουργίας και ένταξης στο σχεδιασμό και το δυναμικό μας.
Ευχαριστούμε θερμά για τις άοκνες ενέργειες των Αξιόλογων Στελεχών μας σε αυτή την πορεία.

Με αφορμή το παρόν δελτίο τύπου σας αναφέρουμε ότι είμαστε μέλος του ινστιτούτου και είμαστε επικεφαλής των εκπαιδεύσεων και των ασκήσεων που αφορούν την αυτοάμυνα και αυτοπροστασία πολιτών σε όλα τα επίπεδα.

Η αεικίνητη πρόεδρος, μας συμπαρασύρει στην επιτυχία του ινστιτούτου το οποίο υπηρετούμε αφιλοκερδώς χρόνια τώρα τόσο στις εκπαίδευσης που αφορούν άτομα ενήλικα όσο και άτομα με αναπηρίες. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο παλμό και το ίδιο σθένος.

Γράφουμε ανεξίτηλη ιστορία και ζούμε μαγικές στιγμές μαζί σας. Ευχαριστούμε

Και πάλι συγχαρητήρια στην πρόεδρο κα. Ξένια Γεωργιάδου το Διοικητικό Συμβούλιο του ινστιτούτου στα άξια στελέχη και συνεργαζόμενους φορείς.

Σχετικό άρθρο είναι και το παρακάτω

https://www.politispress.gr/ellada/eggrafi-toy-idafk-stin-pagkosmia-agora-ton-inomenon-ethnon-ungm/

Total Views: 1.072Daily Views: 1

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.