ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ PANHELLENIC NETWORK OF CIVIL PROTECTION AND CRISIS MANAGEMENT S.C.E. – ΚΟΙΝΣΕΠ κάνει ακόμη ένα βήμα , σε ότι αφορά τη δράση του σε ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ.
Στις 3 Μαΐου 2022, ενημερώθηκε απο το αρμόδιο τμήμα του ΝΑΤΟ ότι πλέον το ΙΔΑΦΚ Π.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ. καταχωρήθηκε στη DATABASE της NSPA/ΝΑΤΟ (NATO Support and Procurement Agency) και απέκτησε Νατοϊκό κωδικό.
Η εγγραφή πραγματοποιήθηκε επιτυχώς μέσω του Ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, που ισχυροποίησε το αίτημα μας. Όπως ενημερώσαμε και σε προηγούμενη δημοσίευση μας όλες πλέον οι προβλεπόμενες διαδικασίες στο ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΟΙΝΣΕΠ αυστηροποιούνται όσον αφορά την ένταξη των νέων μελών, εθελοντών και στελεχών μας μέσω Ειδικών Επιτροπών Αξιολόγησης που έχουν ήδη οριστεί.
Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας του ΙΔΑΦΚ Π.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ. καθώς επίσης τα μνημόνια και οποιοδήποτε σύμφωνο συνεργασίας ορίζουν με σαφή κριτήρια και αυστηρές προδιαγραφές τον τρόπο λειτουργίας και ένταξης στο σχεδιασμό και το δυναμικό μας.


Η πρόεδρος του ινστιτούτου Ξένια Γεωργιάδου δηλώνει: “Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά θερμά όλα τα Αξιόλογα Στελέχη μας για τις άοκνες ενέργειες τους και υποσχόμαστε μέσω των αναβαθμισμένων μας προγραμμάτων και συνεργασιών να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών”.

Η πρόεδρος του ινστιτούτου,  μας συμπαρασύρει στην επιτυχία του.

Τόσο ο κ.Απατζής Θεόδωρος, αρχηγός Ελλάδος του συστήματος Koei-kan Karate (μαύρη ζώνη 6ο Dan), εκπαιδευτής αυτοάμυνας αυτοπροστασίας, οπλοτεχνικής σκοποβολής της Ελληνικής Αστυνομίας, πιστοποιημένος εκπαιδευτής ΑΜΕΑ., όσο και οι βοηθοί εκπαιδευτές, προσφέρουν αφιλοκερδώς χρόνια τώρα από την θέση των επικεφαλείς εκπαιδεύσεων αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας, τόσο τις εκπαιδεύσεις που αφορούν άτομα ενήλικα όσο και άτομα με αναπηρίες. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο παλμό και το ίδιο σθένος.

Γράφουμε ανεξίτηλη ιστορία και ζούμε μαγικές στιγμές μαζί σας. Ευχαριστούμε.

Και πάλι συγχαρητήρια στην πρόεδρο κα. Ξένια Γεωργιάδου το Διοικητικό Συμβούλιο του ινστιτούτου στα άξια στελέχη και συνεργαζόμενους φορείς.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.