Τα δυσάρεστα γεγονότα του ατυχήματος στα Τέμπη δεν μας άφησαν πολλά περιθώρια να προβάλλουμε και να χαρούμε στο έπακρο την δράση που κάνουμε αυτές τις μέρες.

Το Κέντρο για την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας και των Πολλαπλών Διακρίσεων του Δήμου Αθηναίων με την  Αθλητική μας σχολή προσφέρει δωρεάν σεμινάρια αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας γυναικών.

Το δυναμικό παρόν δίνει η αντιδήμαρχος Πολιτικών Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας  Αικατερίνη Κατριβάνου που παρευρίσκεται από την αρχή μέχρι το τέλος των σεμιναρίων συμμετέχοντας δυναμικά ακόμα και στις πρακτικές ασκήσεις.

Πρόκειται για μία δράση που γίνεται με την ευκαιρία της ημέρας των δικαιωμάτων  των γυναικών, την 8η Μαρτίου 2023, με ημερομηνίες διεξαγωγής τις: Τρίτη 7 Μαρτίου   Πέμπτη 9 Μαρτίου, Σάββατο 11 Μαρτίου, Κυριακή 12 Μαρτίου, Τρίτη 14, Μαρτίου, και την Παρασκευή 17, Μαρτίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες οι τυχόν απορίες στείλτε το ερώτημα σας στο info@martial-arts.gr

Το σήμερα μας έχει βρει έχοντας ήδη υλοποιηθεί τα τέσσερα  και αύριο συγκεκριμένα γίνεται το Πέμπτο κατά σειρά.

Εάν κάποιος τελευταία στιγμή προλαβαίνει, θεωρούμε ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να παρακολουθήσει κάποιο έστω από τα επόμενα δωρεάν σεμινάρια αυτοάμυνας αυτοπροστασίας.

Σας περιμένουμε……..!!!!

Total Views: 620Daily Views: 2

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.