Δελτίο τύπου
Στις 22 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε 3ωρο διαδικτυακό σεμινάριο αυτοάμυνας αυτοπροστασίας με θέμα: ”ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ”. Το σεμινάριο έγινε με την πρωτοβουλία της δημοσιογράφου Βόρειου τομέα, Κούτρα Δήμητρα, δημοσιογράφος από το 2006 στο κανάλι Αρτ πρώην Τηλεάστυ, στο site ‘’Βόρεια γειτονιά’’, στο Station 1 news και τοπικές εφημερίδες και της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου.

Μεγάλη επιτυχία και πάνω από 100 συμμετοχές στην πλατφόρμα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Με την εγκληματικότητα να χτυπάει κόκκινο στις μέρες μας, δημιουργείται η ανάγκη εκμάθησης τρόπων αυτοάμυνας-αυτοπροστασίας και αποφυγής επικίνδυνων καταστάσεων, ειδικά στις ευπαθείς ομάδες στις οποίες ανήκει και ο γυναικείος πληθυσμός.
Εισηγητής ήταν ο κ. Απατζής Θεόδωρος, αρχηγός Ελλάδος του συστήματος Koei-kan Karate (μαύρη ζώνη 6ο Dan), Εκπαιδευτής ΙΔΑΦΚ, Εκπαιδευτής Οπλοτεχνικής – Αυτοάμυνας -Αυτοπροστασίας – Σκοποβολής της Ελληνικής Αστυνομίας, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής ΑΜΕΑ, ο οποίος πρόσφερε εθελοντικά και αφιλοκερδώς το σεμινάριο.
Επίσημοι καλεσμένοι ήταν ο Ραχωβίτσας Ιωάννης, Aντιστράτηγος ε.α Ελληνικής Αστυνομίας και πρώην Υπαρχηγός του Αστυνομικού Σώματος, ο Λιάκος Ηλίας, Αντιστράτηγος ε.α, συγγραφέας των δύο αστυνομικών εγχειρίδιων της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας με θέμα ‘’ Άοπλη μάχη’’ και ‘’Τεχνικές αυτοάμυνας’’, ο Αναστόπουλος Παναγιώτης, Υποστράτηγος ε.α του Ελληνικού Στρατού, υποδιευθυντής Διαχείρισης κρίσεων της Πολιτικής προστασίας, Μέλος Δ.Σ. Πολεμικού Μουσείου και ο Κοψαύτης Σπυρίδων, αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας. Όλοι έβαλαν την δική τους πινελιά μέσα από τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους.
Ευχαριστούμε όλους όσους έβαλαν το προσωπικό τους λιθαράκι για την άψογη διεκπεραίωση του σεμιναρίου κι όλους τους συμμετέχοντες που με το ενδιαφέρον τους έδωσαν αξία και δύναμη σε αυτό που προσφέρουμε αφιλοκερδώς.
Μείνετε συντονισμένοι θα επανέλθουμε με νέο σεμινάριο!!!

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.