Παρακολουθήστε το δωρεάν σεμινάριο ψυχολογίας με τίτλο “Πολεμικές τέχνες και τα οφέλη στην ψυχική υγεία“‍ που γίνεται στη σχολή μας με εισηγήτρια την Ευγενία Σαρηγιαννίδη, Ψυχολόγο και Επιστημονική Διευθύντρια του Δικτύου Psy-Counsellors. Η ψυχολόγος έχοντας πίστη για τα οφέλη των πολεμικών τεχνών στην ψυχική υγεία τόσο των μικρών αθλητών όσο και ενηλίκων θα μας κάνει μια πολύ χρήσιμη εισήγηση.

Πολλά έχουν γραφτεί από τους αντίστοιχους εκπαιδευτές ή γενικότερα γνώστες των πολεμικών τεχνών για τα οφέλη των πολεμικών τεχνών αλλά λίγα έχουνε γραφτεί από εξειδικευμένους επιστήμονες.

Μία εισήγηση απολύτως χρήσιμη για όλους. Για τους αθλητές, για τους γονείς τους, αλλά και για προπονητές, Δασκάλους πολεμικών τεχνών, εκπαιδευτές και βοηθούς εκπαιδευτές.
Στο τέλος θα δοθεί χρόνος για να επιλυθούν οποιεσδήποτε απορίες τυχόν υπάρξουν.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023  και ώρα 19:00 στην έδρα της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου, στην οδό Τζουμαγιάς 57 στο Περιστέρι. το στίγμα στον χάρτη ειναι το παρακάτω:

https://maps.app.goo.gl/hucKa3XqUFtPhCDD6?g_st=ic

Κάντε δωρεάν κράτηση στέλνοντας ένα e-mail στο : http://info@martial-arts.gr  το συντομότερο δυνατόν για να είστε μέσα σε αυτούς που θα το παρακολουθήσουν.

Στο e-mail αναφέρετε: όνομα, επώνυμο, ιδιότητα, το e-mail σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

(πάντα όταν αναφέρουμε ένα δωρεάν σεμινάριο προς όλους σας ευγενικά ενημερώνουμε ότι δεν επιδοτούμαστε από κανέναν κρατικό ή ιδιωτικό φορέα ουδέποτε και για καμιά μας δράση. Κινούμαστε μόνο ελατήριο το ενδιαφέρον μας προς το συνάνθρωπο και την ευγενική μας προσφορά σε ό,τι θεωρούμε ότι γνωρίζουμε καλά).

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.