Στις 27 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το δεύτερο ανοιχτό διασυλλογικό πρωτάθλημα Soo Bank Do Atrotos cup 2021, στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Κερατσινίου Σιταποθήκες ΄’Π. Μπακογιάννη’’.

Διοργανωτής του πρωταθλήματος ήταν ο αθλητικός σύλλογος Άτρωτος υπό την αιγίδα της ΕΦΕΟΖΖ με υπεύθυνο προπονητή chief Refeere και τεχνικό σύμβουλο της ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου κ Σπάτουλα Σπύρο.

Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των αθλητών και με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια από τον Covid-19.

Πολύ μεγάλη η συμμετοχή της ακαδημίας πολεμικών Τεχνών και αυτοάμυνας αυτοπροστασίας Περιστερίου που αυτή τη φορά πήρε μέρος με 16 αθλητές οι οποίοι αγωνίστηκαν στα kata αλλά και στο kumite και πήραν όλοι αξιόλογες θέσεις. Κατέκτησαν 19 μετάλλια (4 χρυσά, 11 αργυρά και 4 χάλκινα):

 1. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 1η ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ
 2. ΑΠΑΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2η ΘΕΣΗ ΚΟΥΜΙΤΕ
 3. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2η ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ 2η ΘΕΣΗ ΚΟΥΜΙΤΕ
 4. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 3η ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ 1η ΘΕΣΗ ΚΟΥΜΙΤΕ
 5. ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 1η ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ
 6. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΦΑΝΙΑ 3η ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ 3η ΘΕΣΗ ΚΟΥΜΙΤΕ
 7. ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΩΤΗ ΕΛΙΝΑ 1η ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ 2η ΘΕΣΗ ΚΟΥΜΙΤΕ
 8. ΝΙΚΟΛΕΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 3η ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ
 9. ΠΑΧΝΕΛΑ ΕΛΕΝΗ 2η ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ
 10. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ 2η ΘΕΣΗ ΚΟΥΜΙΤΕ
 11. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 2η ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ
 12. ΤΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 2η ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ 2η ΘΕΣΗ ΚΟΥΜΙΤΕ
 13. ΦΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ 2η ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ 2η ΘΕΣΗ ΚΟΥΜΙΤΕ
 14. ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
 15. ΝΙΩΤΗ ΜΙΧΑΕΛΛΑ 3η ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ
 16. ΤΟΓΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι η ακαδημία συμμετείχε ενεργά και στην διαιτησία με τους Aπατζή Θεόδωρο 6 Dan, Παχνέλα Ελένη και Διαμαντίδη Κώστα 2ο Dan.

Όλοι δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να πετύχουν τον στόχο τους. Όλοι αξίζουν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ γιατί πάνω απ’ όλα κατάφεραν να νικήσουν τον μεγαλύτερο αντίπαλο, τον εαυτό τους, πιστεύοντας σε αυτόν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές του πρωταθλήματος και στους γονείς για την υπομονή τους, που λόγω των περιοριστικών μέτρων περί Covid-19, κατάφεραν μετά βίας να δούν τα παιδιά τους να αγωνίζονται και ίσως κάποιοι καθόλου.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.