Με το πιο ωραίο δώρο για την αθλητική σχολή μας μπαίνουμε στην περίοδο του Πάσχα.

Το Σάββατο 16/4/2022 πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  SOO BAHK DO  στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας «Οδυσσέας Παπαδόπουλος», υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ.

Ευχαριστούμε την πρόεδρο της ομοσπονδίας κυρία Μαίρη Χαριτοπούλου .  Ευχαριστούμε  την οργανωτική επιτροπή του κλάδου άθλησης SOO BAHK DO  και συγκεκριμένα τους  Μάστερ Σπάτουλα Σπύρο και Μάστερ Κατσαλίφη Ελευθέριο για την βοήθεια την στήριξη.

Η Ακαδημία μας συμμετείχε με 13 αθλητές,  οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και στάθηκαν επάξια στο ύψος των περιστάσεων.

Η αποκομιδή μας ήταν 8 μετάλλια σύνολο.

Sparring (ελεύθερος αγώνας) :

2 χρυσά  (Τσαλκιδης Α. , Μπούσιας Γ.)

4 ασημένια  (Διαμαντίδης Χ. , Μπούκουρας Β. , Μαστρογιαννοπουλος Α. ,  Σταματόπουλος Μ. )

1 χάλκινο  (Τόγιας Π.)

Φόρμες (προκαθορισμένη σειρά τεχνικών)

1 χάλκινο (Διαμαντίδης Κ.)

Η καλύτερη ανταμοιβή στους λιλιπούτειους αθλητές μας που κάνανε το πρώτο “βήμα” τους σήμερα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που  σ’αυτό το σημαδιακό πρώτο πρωτάθλημα  καθόσον είναι το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα SOO BAHK DO που διενεργείται, καταφέραμε περίπου οι μισοί από τους συμμετέχοντες να επιστρέψουν στη σχολή με μετάλλιο.

Ευχαριστούμε θερμά τους Δασκάλους μας, τους αθλητές για συμμετοχή τους, καθώς και τους γονείς για τη βοήθεια που πρόσφεραν.

Συνηθίζουμε και μας αρέσει να λέμε ότι αυτοσκοπός δεν είναι το μετάλλιο. Άλλο αθλητισμός άλλο πρωταθλητισμός. Φαίνεται όμως ότι χωρίς να ζοριζόμαστε μπορούμε να κατακτάμε και αυτά τα “σκαλοπάτια”.

Καλό Πάσχα σε όλους

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.