Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 η Ακαδημία πολεμικών τεχνών και Αυτοάμυνας αυτοπροστασίας Περιστερίου, συμμετείχε στην κοπή πίτας του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών (ΙΔΑΦΚ), στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στην Διεύθυνση Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, στον Δήμο Παπάγου Χολαργού.

Σημειώθηκε ιδιαίτερη επιτυχία με μεγάλη συμμετοχή Εκπροσώπων Κρατικών Φορέων, Σωμάτων Ασφαλείας, Στελεχών των τριών Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, Διευθυντών, Ερευνητών, Καθηγητών, Ιδιωτικών Φορέων  καθώς και πλήθους Εθελοντικών Οργανώσεων,  που δραστηριοποιούνται σε τομείς Πολιτικής Προστασίας.

Εκπρόσωπος της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου, ήταν ο κ. Απατζής Θεόδωρος εκπαιδευτής Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας της Ελληνικής Αστυνομίας, καθηγητής αυτοάμυνας αυτοπροστασίας και οπλοτεχνικής σκοποβολής της σχολής αξιωματικών και εκπρόσωπος Ελλάδας στο koei-kan karate do. Ο κ. Απατζής βραβεύτηκε ως αρχηγός της Ακαδημίας για την εθελοντική του προσφορά στην πολιτική προστασία και ως εκπαιδευτής του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών. Μαζί του οι βοηθοί του Θεοδωρίδου Αγγελική, Παχνέλα Ελένη και μέλος της Ακαδημίας η Στεργιοπούλου Δήμητρα, Οι οποίοι πιστοποιήθηκαν μαζί με τον επικεφαλή τους για την συμμετοχή τους σε θέματα πρόληψης και ενημέρωσης, ετοιμότητας και εκπαίδευσης στην Διαχείριση Κρίσεων, από τους εκπροσώπους της ηγεσίας για  το Συνέδριο «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2019», την Άσκηση ΠΥ Κορωπίου «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2019», του Σχολείου Εκπαίδευσης Υγρού Στοιχείου Επιβίωσης Έρευνας Διάσωσης – Πάτρας & Γλυφάδας 2019, των ασκήσεων «ΉΦΑΙΣΤΟΣ 2019» στο Γηροκομείο Αθηνών και στα σχολικά συγκροτήματα της Αττικής.

Στην κοπή πίτας οι εκπρόσωποι  στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας, τιμήθηκαν για την συμμετοχή και συμβολή τους καθώς και για την άριστη συνεργασία τους στις Δράσεις και Εκπαιδεύσεις  του Ι.Δ.Α.Φ.Κ. για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του,  ενώ οι 42 Επικεφαλής των Εθελοντικών  Οργανώσεων από όλη την Ελλάδα, τιμήθηκαν με αναμνηστικό και παρέλαβαν τα πιστοποιητικά και τις βεβαιώσεις συμμετοχής όλων των δράσεων, σε θέματα πρόληψης και ενημέρωσης, ετοιμότητας και εκπαίδευσης στην Διαχείριση Κρίσεων.

Total Views: 614Daily Views: 2

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.