Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου παρουσία επισήμων της τοπικής κοινότητας, η Εκπαίδευση “ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ” από την Σχολή MDC και τους Εκπαιδευτές του ΙΔΑΦΚ, με την υποστήριξη του Δήμου Κορινθίων και του Κέντρου Πολιτισμού / Αθλητισμού & Περιβάλλοντος / Τμήματος Αθλητικών Δραστηριοτήτων, στα πλαίσια του Σχολείου Εκπαίδευσης των Φίλων και Μελών του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου Σ.Ε.Π.

Η Ακαδημία Πολεμικών τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου συμμετείχε ενεργά στο σχολείο αυτό με τον κ. Απατζή Θεόδωρο, εκπαιδευτή Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας της Ελληνικής Αστυνομίας, καθηγητής αυτοάμυνας αυτοπροστασίας και οπλοτεχνικής σκοποβολής της σχολής αξιωματικών και επικεφαλής Ελλάδος του συστήματος koei-kan karate do, με την βοηθό του Παχνέλα Ελένη και άλλα μέλη του συλλόγου.

Νέα πρόκληση και σπουδαία εμπειρία για την Ακαδημία που ποτέ δεν σταματά. Ευχαριστούμε την πρόεδρο του ΙΔΑΦΚ, Ξένια Γεωργιάδου για την διαφορετική και διασκεδαστική δράση.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.