Θελουμε με την ευκαιρία της βράβευσης του αδιαμφισβήτητα μεγάλου  του δασκάλου μας, από το “Hall of Fame of karate”, να του αποδώσουμε τις αντίστοιχες τιμές και το σεβασμό μας .

Συγχαρητήρια Dr. George C. Scordilis για την εισαγωγή σας στο Hall of Fame του Καράτε των ΗΠΑ ως γιατρός της ομάδας και ως πρωτοπόρος στο άθλημα του καράτε.

Ο δάσκαλος μας, δήλωσε :

“Ήμουν τόσο έκπληκτος και τιμημένος που έλαβα το πρωτοπόρο βραβείο για τα 56 χρόνια αφοσίωσής μου στην τέχνη που αγαπώ. Ευχαριστώ τους δύο μου δασκάλους, τον Καλούδη και τον Φροστ, που είχαν την υπομονή και εμπιστοσύνη σε μένα. Ελπίζω και προσεύχομαι να έχω εκπροσωπήσει τόσο εσάς όσο και το σύστημά μας με έντιμο τρόπο.

Ειναι τιμή να εισαχθούμε με τον καλό μου φίλο, Δρ Δημήτρη Μεϊμάρη ως γιατροί της ομάδας των ΗΠΑ στο Hall Of Fame του καράτε των ΗΠΑ. Ήταν μια θαυμάσια εμπειρία για τη φροντίδα όχι μόνο των αθλητών των  ΗΠΑ αλλά και άλλων διεθνών ανταγωνιστών.

Τόσες πολλές αναμνήσεις από τη συνεργασία με τους αθλητές στην Ελλάδα, τη Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ.
Κάποιοι υπενθύμισαν το βράδυ του Σαββάτου πώς δεν θα αγωνίζονταν αν δεν είχαν λάβει την Χειροπρακτική μου. Τόσοι τραυματισμοί επί τόπου που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε. Μερικές απογοητεύσεις είχαμε και όταν αναγκαζόμασταν να πούμε στον αθλητές ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν. Όλες αυτές οι εμπειρίες με έκαναν καλύτερο Χειροπράκτη. Ευχαριστώ όλους όσους άγγιξαν τη ζωή μου όπως ελπίζω να άγγιξα τη δική σας”.

Total Views: 542Daily Views: 1

Σχετικά Άρθρα

One Comment

  1. […] από το δάσκαλο μας που τιμήθηκε από το Hall of fame of martial arts (https://martial-arts.gr/%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b5%cf%8d%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/hall-of-fame-of&#8230😉 τόσο αυτός όσο και αρκετοί πλέον από το σύστημα […]

Εγγραφείτε στη λίστα νέων μας.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα Νέα της Σχολής & Προσφορές μας.